Serviciul tehnic

Specialistii sistemelor de securitate sunt la dispozitia ta.

Va oferim siguranta prin sisteme de securitate complete, acestea fiind proiectate de catre specialisti
in functie atat de necesitatile si cerintele clientilor, cat si de bugetul alocat.

Sisteme de securitate

Sisteme de supraveghere video
camere analog si IP, videorecordere DVR/NVR (digitale si in retea) si placi de captura, multiplexoare, monitoare.
Sisteme de detectie incendiu
centrale detectie incendiu adresabile sau conventionale, detectoare fum optice, cu ionizare, cu spot reflexiv in infrarosu, tip bariera in infrarosu, prin aspiratie, detectoare de temperatura, de monoxid de carbon, de flacara, de substante periculoase, module adresabile, repertoare si emulatoare, izolatoare de bucla, electromagneti si elemente de blocare acumulatori, sirene si indicatoare optice de semnalizare, butoane de panica.
Sisteme de detectie efractie
centrale alarma, cu cablu sau fara fir, detectoare miscare, vibratii, geam spart, incendiu, sirene avertizare, tastaturi, contacte magnetice, comunicatoare digitale/vocale, IP, GSM, PSNT.
Sisteme de protectie perimetrala
bariere cu infrarosu, microunde, sisteme cu cablu activ de radiofrecventa, senzori monostatici cu microunde, detectoare PIR de exterior, sistem cu cabluri tensionate, gard electric.
Sisteme de control acces
centrale de control acces, cititoare si carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare, yale, electromagneti, amortizoare usi, butoane iesire/evacuare, software control acces-pontaj.
Sisteme de interfonie si videointerfonie
posturi exterioare si interioare, yale electomagnetice, control acces.
Sisteme de parking si tiketing
bariere, porti automate, distribuitoare tichete, sisteme automate de plata pentru parcare, software pentru gestionarea platilor, raportarea actiunilor, turnicheti.