Dresaj si paza canina

Caini bine antrenati, care pot face fata oricarei situatii.

Dresaj canin

 

Niciodata nu ai fost mai in siguranta!


Asiguram paza si protectia diferitelor obiective cu ajutorul cainilor de paza special antrenati, paza canina fiind noua tendinta in paza si protectie.

Acest serviciu se realizeaza cu ajutorul unor caini special antrenati pentru paza canina.

Dresajul cainilor de paza este realizat de catre specialistii SECROM SECURITY SYSTEMS , care lucreaza si ii antreneaza zi de zi pentru a proteja si pazi.


Am nevoie de paza canina


Nici nu stiai ca ai nevoie de paza canina


Un caine de paza nu doar urmareste si alerteaza dar si ameninta intrusul pana la punctul de retragere.
Majoritatea cainilor de paza vor face instinctiv tot ce este posibil sa protejeze familia umana si zona pe care o considera ca fiind teritoriul lor, variind de la descurajarea intrusilor pana in cele din urma la atac.

Din fericire, aparitia lor impunatoare si timbrul scazut sunt factori de descurajare pentru orice intrus.
Cu toate acestea, raspunsul la dresaj al unui caine de paza ar trebui sa fie in topul listei calitatilor necesare.
Aceasta calitate asigura ca simtul natural de protectie a teritoriului va ramane in limitele stabilite de lege.
Dresaj canin

Avem caini bine antrenati si bine ingrijiti


Cele mai de incredere rase, cunoscute pentru loialitatea, inteligenta si curajul lor. In flota SECROM SECURITY SYSTEMS avem mandria de a enumara urmatoarele rase:
Cane Corso
Cane Corso Italiano este un bun câine de pază, datorită instinctului său puternic de protecție a teritoriului Încrezător și calm – așa arată un Cane Corso Italiano. Rasa, provenită din sudul Italiei, este cunoscută neoficial și ca „Mastifful Italian” sau ”Cane di Macellaio”. Treptat, câinele Cane Corso Italiano devine tot mai cunoscut în afara țării de origine. Acesta este un companion potrivit mai ales pentru cei care fac sport, care au mult spațiu în locuință, precum și experiență cu câini
Ciobanesc Alsacian
Ciobanesc alsacian este un câine la fel de bun ca Ciobanescul german, pentru că este aceeași rasă, dacă vorbim despre european. Este un câine foarte fidel, cel mai bun gardian al familiei și foarte inteligent, mereu gata să asculte. Singura diferență este haina lor lungă, care necesită o anumită îngrijire. Dar ne vom confrunta cu un câine grozav pentru familie.
Dog de Bordeaux
Este un câine impunător, vigilent și foarte curajos. Este inteligent, loial si dă dovadă de echilibru în relația cu omul. Se va dovedi dominant în prezența altor câini. Nu este gălăgios, latră rar. Este un protector înnăscut și se dovedește un bun câine de pază. Se înțelege bine cu copiii, dovedindu-se permisiv și calm.
Presa Canario
Câinele Presa Canario sau Dogo Canario este robust, cu o personalitate puternică, originar din Insulele Canare, Spania. Cu corpul său dreptunghiular gros și musculos, expresia atentă și masca neagră, Presa Canario este o rasă cu voință puternică și, când este antrenat și socializat corespunzător încă de mic, este docil, devotat și ascultător familiei sale. Atinge, de regulă, aproximativ 60 cm înălțime și peste 40 kg greutate, iar blana cu păr scurt variază în culori variate tigrate: maro, negru, roșcat. Un luptător formidabil, Presa Canario are nevoie de un stăpân ferm și experimentat căruia să îi demonstreze loialitatea. Descoperă istoria, caracteristicile și cum se îngrijește acest câine impresionant din rasa spaniolă Presa Canario.
Ciobanescul Belgian ( Malinois)
Atent, iubitor și cu o viteză mare de reacție, el este mereu gata să își apere „stapanul si proprietatea”. Datorită instinctului său puternic de pază, el preia responsabilitatea pentru orice, ce face parte din casa sa. Stăpânilor de Ciobănești Belgieni nu trebuie să le fie frică de hoți. În orice caz, acest patruped curajos nu este un câine pentru persoanele timide sau chiar nesigure. Ciobănescul Belgian are nevoie de un partener egal, care să știe cum să controleze acest caracter temperamental cu multă autoritate, empatie și consistență. Pentru a evita surprizele neplăcute, instinctul protector trebuie controlat încă de la început.
Dog Argentinian
Perseverent, iute, curajos, loial și foarte îndrăzneț. Devotat fără rețineri membrilor familiei de adopție, el se arată precaut și suspicios în prezența străinilor. Manifestă o atitudine dominantă în prezența altor animale, este irascibil față de alți câini de sex masculin, chiar dacă a beneficiat de socializare. Este un bun vânător de haită, dar preferă să acționeze independent. Forța deosebită și toleranța destul de scăzută față de străini îl pot face periculos, de aceea se recomandă un comportament prudent. Dacă este bine educat se dovedește echilibrat și disciplinat, fără să fie nici prea gălăgios. Nu trebuie provocat, amenințat sau lovit.
Rottweiler
Rottweiler-ul este un câine cu o personalitate puternică. Este calm, ușor de dresat și educat, curajos și devotat proprietarului și familiei sale. Este un câine extrem de protector, apărându-și familia cu înverșunare. Sunt luptători puternici, care par a fi imuni la durere. Sobru, ponderat, loial, sigur pe sine, rottweiler-ul necesită stăpâni care îl pot domina și manipula. Dresajul ferm și meticulos este esențial pentru acest câine, altfel puteți sfârși prin a avea un câine extrem de puternic, independent și peste măsură de agresiv. Este un câine de pază nativ, cu un caracter blând și ușor de cizelat. Sunt foarte inteligenți și și-au dovedit abilitățile in cadrul instituțiilor polițienești, militare sau vamale de-a lungul multor secole. Acest câine necesită multă companie și timp pentru socializare pentru a avea cu adevărat un exemplar reușit. Prietenii și rudele familiei sunt, în general, primiți cu entuziasm. Străinii nu pot trece mai aproape de trotuar. Lătratul este adesea rezervat pentru intrușii nedoriți. Potrivit standardului FCI, Rottweilerii sunt blânzi, calmi în etapa de bază, iubitori de copii, foarte devotați, ascultători și dornici să învețe lucruri noi și să lucreze. Aspectul lor este natural și rustic, comportamentul lor sigur de sine, echilibrat și neînfricat.