Asigurare paza pentru evenimente

Te ajutam sa creezi un eveniment linistit si sigur.

Asigurare Evenimente

 

Asiguram succesul oricarui eveniment


Poate parea paradoxal, dar si acest domeniu dur in care ne desfasuram activitatea - paza si protectie, monitorizare interventie, paza umana, transport valori, escorta delegatii sau paza evenimente - presupune dedicare si ofera satisfactii.
Asta pentru ca fiecare zi este o provocare, iar fiecare VIZITATOR care intra in MAREA FAMILIE A CLIENTILOR SECROM SECURITY SYSTEMS ne aduce un zambet de multumire.

Cui ii este destinat serviciul de paza pentru evenimente?Specialiștii în securitate ai SECROM SECURITY SYSTEMS, pe baza experienței acumulate și a pregătirii în domeniu, pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea lor, pentru a fi în concordanță cu nevoile clienților și cerințele legii.

Evenimentelor sportive


Orice eveniment sportiv, de la meciuri de fotbal la competitii de dans sportiv, are nevoie de paza de inalta calitate.

Evenimentelor corporate


Companiile cu sute sau mii de angajati au nevoie de protectie atunci cand organizeaza un eveniment

Evenimentelor outdoor


Orice eveniment in aer liber, de la targuri la concerte, trebuie sa aiba o securitate de exceptie, pentru a preveni incidentele neplacute.

Evenimentelor private


Daca organizezi un eveniment cu multe persoane, poate ar trebui sa iei in calcul nevoia unei firme de paza care sa asigure bunul mers al lucrurilor

Mereu in siguranta cu SECROM SECURITY SYSTEMS!

Cere acum o oferta de pret personalizata pentru nevoile tale de securitate

De ce sa alegeti serviciul de paza oferit de SECROM SECURITY SYSTEMS?


NOI credem ca prin ceea ce facem si va punem la dispozitie, viata dumneavoastra si a celor apropiati poate deveni mai sigura.

Experienta relevanta
Avem cea mai relevantă experiență în domeniu (de care au beneficiat cele mai mari concerte, competiții și gale sportive din Romania), compania SECROM SECURITY SYSTEMS fiind pregătită în orice moment să facă față oricărei solicitări de securizare evenimente;
Securitate cu reputatie
Compania SECROM SECURITY SYSTEMS și-a câștigat renumele de societatea cu cele mai bune servicii de pază, datorită rezultatelor excelente obținute pe acest segment, experienței îndelungate și satisfacției clienților, care au fost cel mai important factor de promovare.
Oameni bine antrenati
Toate evenimentele sunt securizate cu personal propriu chiar și în cazul în care evenimentul presupune un dispozitiv de pază cu un număr mare de agenți.